Lezing burnout

Lezing 'Burn-out'

Deze lezing geeft inzicht in het fenomeen burn-out. We gaan in op de oorzaken en achterliggende patronen van burn-out en het belang van het versterken van eigen regie in het herstelproces. 

Achtergronden en kenmerken van personen die aanleg voor burn-out hebben.

De relatie met je 'binnenwereld' en je blik naar buiten.

Je leert signalen in een vroeg stadium leren herkennen en hoe je een burn-out kunt voorkomen.  Je leert welke gedrags- en denkpatronen er aan burn-out ten grondslag liggen.

 

Sprekers

Paul Albers - Docent integrale geneeswijzen, homeopathie en klassiek Homeopaat sinds ‘87

Docent integrale geneeswijzen, homeopathie en Klassiek Homeopaat sinds ’87. Sinds 1988 als docent verbonden aan de HVNA.

Zijn praktijk is het resultaat van een ruime oriëntatie binnen de gezondheidszorg: Zijn medische kennis heeft hij opgedaan tijdens zijn geneeskunde studies in  Amsterdam en Nijmegen; Zijn praktische  ervaring varieert van eerste hulpwerk, geestelijke gezondheidszorg, in een regulier ziekenhuis tot werken onder druk van zware pathologie in klinieken in India.

"Ik zie dagelijks opnieuw in mijn praktijk wat deze holistische geneeskunde aan mensen op het gebied van gezondheid en welbevinden brengt, dit geeft mij veel voldoening. Homeopathie maakt echt genezen waar. Het is mijn missie om de geneeskunde weer inzichtelijk en weldadig te maken."

Merel Kolderie - Klassiek Homeopaat en docent Homeopathie

"Het is mijn missie om mensen gezonder te maken en te informeren over alle mogelijkheden daartoe". Deze lezing biedt informatie om je te helpen meer inzicht te verkrijgen én om betere, duurzame keuzes te kunnen maken ten behoeve van je gezondheid. De lezingen zijn daarom voor iedereen vrij toegankelijk. 

Doelgroep

Deze lezing is voor iedereen die meer inzicht wil in "Burn-out". 

Bijdrage

€ 8,00 incl. koffie/thee


Datum en tijd

Woensdag 12 februari 2020

19.30-21.30 uur
Inloop vanaf 19.15 uur.

Locatie

't Venster
Thomas a Kempislaan 82
Arnhem

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmeldingsformulier cursus, training en nascholing

Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.