Nieuws

Nieuws categoriën

Alle nieuwsberichten
04/05/2018

Samenwerking HVNA en MijnDiAd

MijnDiAd

Sinds 2017 heeft de HVNA een samenwerking met MijnDiAd praktijksoftware. De software van MijnDiAd is speciaal ontwikkeld voor een professionele en eenvoudige praktijkvoering voor de complementaire therapeut.

Sinds 2017 werkt de HVNA samen met MijnDiAd. MijnDiAd is online praktijksoftware die ontstaan is vanuit een studieopdracht waarbij er een oplossing voor een acupunctuurpraktijk ontwikkeld is. Omdat deze goed werkte, was er al snel interesse van andere therapeuten om de software ook te gaan gebruiken. Zo groeide MijnDiAd uit tot een serieus bedrijf.

De HVNA adviseert MijnDiAd zodat de software verbeterd en aangepast kan worden aan de complementaire praktijkvoering. Hierdoor is de software ook goed te gebruiken door andere complementaire therapeuten, zoals natuurgeneeskundigen en homeopaten. Op deze manier blijft MijnDiAd op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van natuurgeneeskunde en homeopathie en kunnen (oud-)studenten van de HVNA kiezen voor een eenvoudig en professioneel softwarepakket dat écht aansluit op hun praktijk.

De HVNA beveelt de praktijksoftware dan ook van harte aan!

De software bevat de volgende 6 functies:

1. Cliëntenadministratie / digitaal dossier
2. Praktijkagenda
3. Facturatie via e-mail
4. Uitgaven bijhouden
5. Banktransacties naar betalingen en kosten verwerken
6. Producten en voorraad bijhouden

MijnDiAd heeft bewust geen koppelingen met zorgverzekeraars. In het abonnement is goede service opgenomen en MijnDiAd brengt regelmatig updates uit.

De oplossing is beschikbaar vanaf €17,50 incl. btw per maand. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de grootte van je praktijk.

Wil je meer tips lezen over de praktijkadministratie of het zelf vrijblijvend uitproberen? Lees dan de volgende blog van MijnDiAd: 5 tips voor gemak en structuur in de praktijkadministratie.