Aanmelden als patiënt Homeopathie

Wil je patiënt worden in onze opleidingspraktijk Klassieke homeopathie?

Dat kan!

Klassieke homeopathie is een duurzame en milde geneeswijze die het zelfgenezend vermogen stimuleert en ondersteunt.

Door een constitutie behandeling word je als totale mens behandeld, dus ook het patroon of de disharmonie achter de klachten wordt aangepakt.

Een verbetering hoort gepaard te gaan met een toename van energie, ontspanning en veerkracht.

Bij zo goed als alle ziektes en ongemakken kan homeopathie genezen, verlichting of herstel bieden!

Als je een keer wil ervaren hoe een consult bij een homeopaat gaat, is dit een ideale gelegenheid.

Patiënt voor het praktijkexamen Homeopathie

Je komt als patiënt voor één consult naar de stagepraktijk. De examenstudent neemt het consult (anamnese) bij je af. Via een cameraverbinding kijken twee begeleidende docenten Homeopathie in een andere ruimte met jullie mee. Tijdens het consult worden niet alleen de klachten waarmee je komt besproken, maar ook je slaapgewoonten, je voedingsvoorkeuren, je energie, je karakter en eventuele gezondheidsklachten uit het verleden. Het consult duurt anderhalf uur.

Wil je de behandeling hierna voorzetten? Dat kan. Je wordt namelijk, indien gewenst en voor zover mogelijk, gekoppeld aan een examenstudent uit je eigen regio. Het verdere verloop van de behandeling kun je in overleg met de examenstudent bepalen. 

Samengevat ‘Livepatiënt voor het praktijkexamen Homeopathie’
Je komt één keer naar de stagepraktijk
Deelname is aan het intakeconsult is gratis
Geschikt om kennis te maken met een consult bij een homeopaat
In onderling overleg wordt een eventuele vervolgbehandeling bepaald
Locatie: Arnhem
Doelgroep: mensen tussen 0 en 100 jaar met gezondheidsklachten
De praktijkexamens zijn van 23 mei t/m 29 mei 2019

Livepatiënt voor een homeopathische behandeling najaar 2019 / 2020

Je komt als livepatiënt twee keer in totaal naar de stagepraktijk. De eerste keer neemt een vierde- of vijfdejaars student een consult (anamnese) bij je af. Via een cameraverbinding kijken maximaal zeven studenten en de stagedocent in een andere ruimte met jullie mee. Tijdens het consult worden niet alleen de klachten waarmee je komt besproken, maar ook je slaapgewoonten, je voedingsvoorkeuren, je energie, je karakter en eventuele gezondheidsklachten uit het verleden. Een eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Na het consult gaat de student aan de slag om het consult uit te werken en een passend homeopathisch geneesmiddel te zoeken. Na goedkeuring door de stagedocent zal de student het geneesmiddel en de inname-instructie naar je opsturen.

Ongeveer zes weken na het eerste consult kom je langs voor het vervolgconsult. Tijdens dit consult spreek je met dezelfde homeopaat in opleiding en evalueer je wat het homeopathisch geneesmiddel heeft gedaan. Via een cameraverbinding kijken maximaal zeven studenten en de stagedocent in een andere ruimte met jullie mee. Dit consult duurt ook ongeveer anderhalf uur. Het eventuele verdere verloop van de behandeling wordt in onderling overleg bepaald.

Iedereen met gezondheidsklachten komt in aanmerking voor deze homeopathische behandeling. Je kunt met fysieke klachten komen als hormonale problemen, darmklachten, hoofdpijn, gewrichtsklachten of huidklachten bijvoorbeeld, maar ook met mentale klachten als angsten, rusteloosheid, (oud) verdriet of trauma’s. Ook als je niet lekker in je vel zit, maar niet precies weet waardoor, ben je welkom als livepatiënt.

Wil je je aanmelden als livepatiënt voor een homeopathische behandeling? Geef je dan op via het onderstaande contactformulier.

Samengevat ‘Livepatiënt voor een homeopathische behandeling’

  • Je komt twee keer naar de stagepraktijk
  • Deelname is 35,- per keer. 
  • Professionele begeleiding door onze stagedocenten Homeopathie
  • Locatie: Arnhem
  • Doelgroep: mensen tussen 0 en 100 jaar met gezondheidsklachten
  • Stagepraktijk is op woensdagen en vrijdagen
  • Een unieke ervaring! 

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden als livepatiënt voor de stagepraktijk Homeopathie?

Aanmeldingsformulier livepatiënt Homeopathie

Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.