Toelatingscriteria

Vooropleidingen

Om tot onze beroepsopleiding toegelaten te kunnen worden, dien je te voldoen aan één van de volgende eisen:

  • Diploma vwo met (bij voorkeur) biologie en scheikunde
  • Eerdere hbo-opleiding.
  • Een wederzijds kennismakings/ intakegesprek waarbij wij van onze kant onze aannamecriteria voorleggen.
  • Mocht je niet voldoen aan bovengenoemde vooropleidingendan kunnen we je eventueel op basis van motivatie, opgedane ervaring en studievaardigheden alsnog uitnodigen voor een intake gesprek.

Scheikunde

Is je kennis van scheikunde onvoldoende of wil je je kennis opfrissen, dan kan je deelnemen aan de scheikundedag die aan het begin van het cursusjaar wordt gegeven. Deze dag bestaat uit vier lesblokken scheikunde waarin de noodzakelijke basiskennis aan bod komt. De scheikundedag wordt altijd op een vrijdag gepland. Komend studiejaar is dat op woensdag 4 september 2019 van 10.00 tot 17.50 uur. De kosten hiervoor bedragen € 80,00.

Talen

Goede kennis van de Engelse taal is noodzakelijk, omdat wij tevens gebruik maken van Engelstalige literatuur. Passieve kennis van de Duitse taal is een pré, aangezien er incidenteel gebruik gemaakt wordt van Duitstalige literatuur..

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de HVNA. Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@hvna-opleidingen.nl. Het secretariaat is ook bereikbaar op telefoonnummer 026-3231182.

Contactformulier

Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.
Naam *
E-mail *
Telefoonnummer (indien je gebeld wilt worden)
Bericht *